Outdoor Fitness Alkmaar

Outdoor Fitness van A tot Z

De gemeente Alkmaar vindt het belangrijk dat haar inwoners bewegen en daarvoor ook de gelegenheid krijgen. Daar speelt Norwell Outdoor Fitness op verschillende manieren op in. Niet alleen met de oplevering van een duurzaam outdoor fitness park, buiten fitnesapparaten of beweegtuinen. Maar ook door actief en verder mee te denken met de realisatie van uw behoefte.

 

Wij geloven dat we door samen te sporten ook samen leven en denken op het gebied van beweging, duurzaamheid en healthy ageing graag met u mee. Doordat wij naast het leveren van onze fitness parken ook met u meedenken op het gebied van subsidie aanvraag en daarnaast tevens minimaal 2 jaar begeleiding aanbieden. Hiermee willen we u en uw omgeving activeren, inspireren en stimuleren om meer te bewegen.

 

Wij zijn er voor iedereen, van jong tot oud en van hulpbehoevend tot topsporter. Onze outdoor fitness parken, buiten fitnessapparaten en beweegtuinen zijn ontworpen voor: het sociaal domein, verbetering van uw gezondheid en leefomgeving, integratie en spelplezier. Mocht u willen zien hoe dat werkt, neem dan een kijkje bij onze parken of neem contact op met ons team!

ALK3
Alkmaar_Park_1
Alkmaar_Park_2