Outdoor Fitness Den Haag

Want Den Haag maakt het


In Den Haag is de sportdeelname momenteel op hetzelfde niveau ligt als tien jaar geleden, maar de regelmatige sportdeelname is in die periode toegenomen. Daarbij komt dat fitness ook in de Hofstad de meest populaire sport is. Norwell Outdoor Fitness ziet op dit gebied dan ook kansen de bewoners van Den Haag nog meer te activeren, stimuleren en inspireren om meer te bewegen. Zo zijn in de stadsdelen Centrum en Laak de inwoners het meest ontevreden over de sportmogelijkheden.

 

Wij willen er voor zorgen dat iedereen in Den Haag de mogelijkheid heeft om te kunnen sporten, omdat we geloven dat we door samen te sporten ook samen leven. Daarom denken wij graag met u mee op het gebied van beweging, duurzaamheid, sportmogelijkheden en leefomgeving. Wij zijn er namelijk voor alle Hagenaren, van jong tot oud en van hulpbehoevend tot aan bootcamp coach.

 

Omdat we op basis van het Norwell-concept outdoor fitness parken, beweegtuin en buiten fitnessapparaten ontwerpen voor: het sociaal domein, verbetering van uw gezondheid en leefomgeving, integratie en spelplezier. Mocht u willen zien hoe dat werkt, neem dan een kijkje bij onze parken of neem contact met ons op!

Outdoor Fitness Den Haag